Postopki naročanja


Pred prvim naročilom se mora obiskovalec spletne trgovine najprej registrirati kot uporabnik spletne trgovine www.ray-ban-original.si.


Po registraciji lahko uporabnik začne s postopki naročanja. Ko uporabnik najde  iskani artikel,  gre na predstavitveno stran artikla in vnese podatke, ki so potrebni za naročilo (dioptrija, premer, cilindrična jakost, os... itd). Ko so podatki za naročilo vneseni v polja, se vpiše količino izdelkov in doda artikel v košarico. V košarici je možno kasneje tudi prilagoditi izdelek in količine. Ko uporabnik spletne trgovine odda naročilo izbranega blaga, dobi iz spletne trgovine avtomatsko elektronsko sporočilo o potrditvi nakupa.

Koraki do nakupa:

  • povzetek košarice: Prikazan je seznam vseh izdelkov, ki jih kupec izbere. z vnesenimi podatki in s količinami.
  • prijava ali registracija: V tem delu se mora uporabnik prijaviti. če pa nakupuje prvič pa pred tem še registrirati.
  • vnos naslovov za dostavo: Izberite naslov za račun in naslov za dostavo, ki sta lahko različna.
  • način dostave: Uporabnik si izbere način dostave, ta je lahko preko Pošte Slovenije ali pa na mestu podjetja, v Optiki Vid.
  • plačilo in zaključek naročila: V tem razdelku si uporabnik izbere način plačila. Preko povzetja, z bančnim nakazilom ali z drugimi metodami.

 

Po zaključku vsakega naročila dobi naročnik elektronsko sporočilo s potrditvijo naročila. Kasneje lahko svoja naročila tudi pregleduje in spremlja statuse (v obdelavi, odposlano...itd)

 

Dostava in stroški dostave


Naročnik oz. uporabnik ima možnost izbire dostave po pošti ali prevzema na fizični lokaciji podjetja. Dostavo po pošti izvaja Pošta Slovenije v skladu s pogoji njihovega poslovanja.
Stroški dostave ni, oziroma jih krijemo mi. Če naročnik naročeno blago prevzame na sedežu podjetja, stroškov dostave pravtako ni.

 

Načini plačil


Naročnik oz. uporabnik v postopku naročanja blaga izbira med naslednjimi načini plačila: po povzetju, na sedežu podjetja, preko spletne banke. Plačilo na sedežu podjetja Optika Vid Radomlje, je mogoče tudi v primeru če ne prevzamete izdelka na mestu podjetja. Plačate lahko z gotovino, z debetno kartico (kartico BA) ali s kreditnimi karticami  Eurocad/MasterCard, Karanta ali American Express.

Pri izbiri plačila v spletni banki nakažite znesek nakupa na naš transakcijski račun, ki ga najdete v podatkih podjetja. Plačilo mora biti izvedeno najpozneje v sedmih dneh od datuma naročila, v nasprotnem primeru se naročilo zaključi kot neuspešno. Ob prejemu plačila vas bo sistem avtomatsko obvestil in naročilo gre takoj v obdelavo.

 

Vračila blaga

 

Glede vračila blaga našim strankam zagotavljamo garancijo zadovoljstva, kar pomeni, da lahko naročnik v roku 30 dneh od dostave naročeno blago vrne nepoškodovano, neuporabljeno in zapakirano v originalni embalaži. Stroški pošiljanja so v tem primeru seveda v bremenu stranke, ki blago vrača.

 

Naročnik ne more uveljavljati garancije oziroma vrniti blaga v primerih:

  • če blago ni v originalno zapakirani embalaži oziroma je ta poškodovana
  • če je prišlo do poškodbe samega izdelka
  • če blago ni bilo kupljeno pri naši spletni trgovini

 

Dodatne informacije

 

Za dodatne informacije o samih izdelkih, reklamacije ali drugo pomoč glede naših storitev in izdelkov smo vam na voljo na info@ray-ban-original.si ali na telefonskih številkah 040 238 677, 031 635 801 ali 01 722 88 90. 


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno